Податковий консалтинг

 

nalcon
В рамках даної послуги пропонуємо нашим клієнтам співпрацю за наступними напрямками:
індивідуальні консультації з бухгалтерського обліку, оподаткуванню з підбором пакету документів по заданому питанню, включаючи консультації і судову практику;
забезпечення нормативної та методичної літературою, бланками бухгалтерської та податкової звітності;
абонементне інформаційно-консультаційне обслуговування.
складання звіту про надійність об'єкта інвестування; супровід процесу інвестування.
Найбільш високим попитом користується абонементне інформаційно-консультаційне обслуговування, що дозволяє нашим партнерам оперативно отримувати необхідну інформацію за допомогою телефонного зв'язку (усні консультації; відповіді по e-mail); шляхом звернення у письмовій формі (лист-відповідь на запит надається протягом 3-х робочих днів в умовах звичайної терміновості); в результаті особистого спілкування з консультантами, в тому числі і з виїздом до клієнта. Консультації надаються у зручний для Вас час і в бажаної Вами формі.
Крім цього, в рамках абонементного обслуговування ми здійснюємо щоденну e-mail-розсилку нормативної документації, а також надаємо основні законодавчі акти, оброблені і систематизовані нашими фахівцями, які містять всі зміни на поточну дату.
Інформаційно-консультаційне обслуговування також включає в себе відвідування брифінгів, що проводяться кожен другий і четвертий четвер місяця.
Наші фахівці завжди прагнуть найбільш повним чином задовольнити запити клієнта.